blog image

ESMA DLR Rapportages ingewikkeld en duur?

Sinds het jaar 2020 is het verplicht dat alle fonds- en fondsmanager-rapportages aan DNB worden ingediend via de nieuwe XML-structuur. Lees wat ClientMaster voor u kan betekenen.

Sinds het jaar 2020 is het verplicht dat alle fonds- en fondsmanager-rapportages aan DNB worden ingediend via de nieuwe XML-structuur. Deze nieuwe vereiste brengt echter de nodige complexiteit met zich mee en vereist technische kennis. Uw accountant kan mogelijk deze taak op zich nemen, maar wellicht bent u benieuwd naar de bijbehorende kosten.

Gelukkig bieden wij een oplossing voor dit probleem. We hebben de AIFM- en AIF-aangifte standaard opgenomen in ons uitgebreide financiƫle CRM ClientMaster. Dit betekent dat u zonder extra moeite aan de nieuwe rapportageverplichtingen kunt voldoen. Ons geavanceerde systeem is speciaal ontworpen om naadloos te integreren met de nieuwe XML-structuur, waardoor u veel tijd, energie en kosten bespaart.

We begrijpen dat niet iedereen behoefte heeft aan een volledig CRM-systeem. Daarom hebben we ook een betaalbare stand-alone versie ontwikkeld die specifiek gericht is op het genereren van de vereiste rapportages. Met deze versie kunt u efficiƫnt voldoen aan de indieningsvereisten, zonder dat u hoeft te investeren in een uitgebreid CRM-systeem.

Wij staan klaar om u vrijblijvend te informeren over alle mogelijkheden die wij bieden. Ons toegewijde team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om moeiteloos aan de nieuwe rapportagevereisten te voldoen, terwijl u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.